Holdet bag Publify

Vi stræber efter at skabe unikke og brugervenlige løsninger gennem agile og fleksible arbejdsmetoder i samarbejde med kunden.   

Specialister i webudvikling

Kruso er et digitalt konsulent- og udviklingshus med mere end 20 års erfaring som leverandør til det offentlige Danmark samt kommercielle virksomheder med en global forretning. Vi har spillet en aktiv rolle i den teknologiske udvikling og digitalisering af services og mødt mange forskellige udfordringer og problematikker, som gennem tiden kun har givet os mere ekspertise indenfor webudvikling. Ikke betydende at vi er i mål endnu – teknologien vil altid udvikle sig mod det bedre. 

Vi har en vision om at tiltrække og fastholde branchens mest kompetente IT-specialister og organisere dem sammen med vores kunders folk i agile team-samarbejder, hvor alle bidragydere – uanset hvilken organisation de modtager løn fra – arbejder sammen om ét fælles mål: At skabe succes ved at definere, udvikle og drifte gennemarbejdede digitale løsninger. 

D4b6bba2 2797 4D58 9E8b D8529ec47e1d

Dedikation til det offentlige marked

Kruso er en af Danmarks største webleverandører til det offentlige og kommunale marked. Det er vi, fordi vi forstår, hvad det er for en kontekst, løsningerne skal anvendes i og, hvad det er, der skaber værdi for vores offentlige kunder.  

Som samarbejdspartner på webområdet for mange offentlige institutioner spiller Kruso en aktiv rolle i digitaliseringen af danskernes hverdag, og det er vi stolte af. Vores samarbejder med offentlige kunder spænder bredt, lige fra Folketinget, Udenrigsministeriet og Region Nordjylland til KL og 32 af landets kommuner. Her står vi for udvikling og drift af deres webløsninger, enten med Umbraco eller Sitecore som det bærende CMS kombineret og integreret med understøttende systemer. 

Vi har gennem vores offentlige samarbejder en bred forståelse for de danske borgeres behov samt det politiske forarbejde og den offentlige administration, der skal arbejde med at designe, levere – og digitalisere – de services, der imødegår dem.