Service- og driftspakker

Den enkelte kommune kan selv vælge, om man ønsker at drifte og videreudvikle individuelt, om man ønsker Publify på abonnement, eller en fuld service- og driftspakke, hvor hosting også kan indgå.

 • Individuel løsning
 • Abonnement
 • aaS
 • Basis Publify webapplikation

  Vores webapplikation består af hele Publify frameworket med mere end 60 forskellige redaktørværktøjer, dashboards, integrationer og indholdsmoduler. Denne webapplikation er grundlaget og udgangspunktet for alle 3 pakker.

 • Definition, design og udvikling af ny funktionalitet

  Baseret på basis webapplikationen udvikles et unikt design enten ud fra vores best practice UX/UI framework eller helt fra bunden. Eksisterende struktur og funktionalitet modificeres og ny funktionalitet tilføjes. 

 • Adgang til Publify ERFA-forum

  Som en del af Publify abonnementet bliver man medejer af platformen og kan på frivillig basis blive en del af produktejergruppen. Denne gruppe organiseres omkring et intranet, månedlige check-ins og to større ERFA arrangementer i løbet af året. Det er denne gruppe, der er med til at bestemme, hvad fællesudviklingsbidraget skal bruges til. 

 • Beredskab og set-up

  Alle kunder tilbydes adgang til et dedikeret support- og driftsteam der løbende monitorerer, optimerer og drifter løsningen. Hvis du vælger en abonnementsløsning, er dette en del af pakken. Vælger du individuel drift, tilkøbes og reguleres dette i en individuel standard SLA. 

 • Løsning af support-cases

  Som abonnementskunde er løsning af support-cases inkluderet i abonnementet som en fast pris for alle fællesmoduler og funktionaliteter. Har du valgt et individuelt drift set-up reguleres dette i en standard SLA på løbende timer. 

 • Løbende opgraderinger

  Som abonnementskunde nyder du godt af at alle løbende opgraderinger, sikkerhedspatches m.m. er inkluderet i dit abonnement. Du skal med andre ord ikke tænke på den næste CMS opgradering eller grundlæggende vedligeholdelse af alle Publify-moduler og funktionaliteter. Abonnementet dækker CMS opgradering op til 2. ciffer. 

 • Videreudvikling

  Publify bygger på en fællesskabstanke, og som abonnementskunde bliver du del af vores udviklingsfælleskab, hvor kunderne går sammen om udvalgte nye funktioner og moduler. Alle abonnementskunder bidrager automatisk via deres abonnement til finansieringen. I dag dedikeres 12 pct. af abonnementet til fællesudvikling. 

 • Hosting

  Som en tillægsydelse til Publify software-abonnementet tilbyder vi en dedikeret Azure cloud-baseret hostingløsning på vores Publify private cloud via europæiske datacentre. Dette er vores anbefalede hosting set-up, da den yder meget høj databeskyttelse ift. hvad traditionel on-premise hosting kan tilbyde. Samtidig kan vi sikre højere oppetid, bedre skalering/performance og mere stabil drift. Med dette tilvalg bliver Publify en fuldkommen "as a service" løsning. 

Helsingør Kommune har valgt at samarbejde med Kruso på Publify platformen, fordi brugervenligheden i løsningen er helt på linje med vores tanker og ønsker

Lasse Nielsen, Digitaliseringskonsulent, Helsingør Kommune